Total Pageviews

Sunday, 26 August 2012

Minyak Lendir Lintah Gunung

Semalam tak ada benda sangat nank buat...So sy pun dengan kwn2 pergi jalan di uptown Sungai Petani..
Setibanya di sana, tak banyak pun gerai yang buka.. Di satu sudut kelihatan ramai lelaki yang berdiri mahupun mencangkung kat sana. Sy ngan kwn2 pun heran, pehal ni?

Rupa-rupanya diapa semua duk layan peniaga Minyak Lendir Lintah Gunung. Ish, betul ke berguna? 1st time sy dengar kot.. Try berasak ke sana gak..Last2 sy pun beli gak sebotol... :p


Lepas beli tu, sy pon searh la khasiat dia semua kan.. Terlihat sebuah rencana ni, so saya pon nak share ngan semua orang pasal minyak ni la...Jom, sma2 baca... :)

MINYAK LENDIR LINTAH BUKIT

Adalah sejenis minyak yg diolah mengikut cara tradisional melayu...diolah mengunakan bahan2 tradiosanal yg mujarab seperti lendir lendir lintah jantan dan berbagai jenis ramuan yg khusus untuk kaum lelaki samaada yg lemah ataupun mati pucuk..

Ambil sedikit lendir dan sapu dari pangkal hingga ke depan dan sapu rata pada keseluruhannya serta merta menjadikan zakar anda kuat, tegang, tahan lama, besar dan panjang. ambil sedikitdan sapu selama 15 minit.


Disamping itu minyak ini juga mujarab bg lelaki yg bermasalah seperti:1) zakar tunduk kebawah(patah tandan)2)zakar bengkok kekiri atau kekanan3) membetulkan urat2 zakar yg tersumbat supaya darah bjalan dgn lancar4)melambatkan air mani ketika berjimak serta memperkuatkan zakar ,membesar dan memanjangkan zakar.


CARA PENGGUNAAN;


Ambil sedikit minyak lendir lintah bukit, sapukan keseluruhan zakar maka diurut dari pangkal ke kepala zakar berulangkali .keistimewaan minyak lendir lintah bukit ini,SEKARANG SAPU  SEKARANG JADI....Hah, btoi jd ka ni? x tau la...kena cuba baru tau... 

Wednesday, 15 August 2012

PrOmO NeVeR ThE ENd

Salam Sejahtera Tuan-Tuan dan Puan-Puan, Akak, Abang, Adik dan semua sekali..

Terlebih dahulu, saya ingin berterima kasih kerana mendapat sokongan ramai dari pelanggan-pelanggan saya. Sepanjang minggu promosi ini, boleh dikatakan menarik ramai pelanggan.

Oleh kerana permintaan para pelanggan saya, di sini saya akan lanjutkan tempoh promosi sehingga ke akhir tahun ini. Satu berita baik di sini ialah, selepas Hari Raya yang bakal menjelang Sabtu/Ahad ini, Perkhidmatan saya tidak sahaja terhad untuk outcall tetapi boleh incall ke Taman Batik, Sungai Petani (Kalau tak tau leh call saya tanya.. :p )

Caj Perkhidmatan Urutan Tradisional yang baru adalah seperti berikut.

Pakej A: Urutan Tradisional Badan Sahaja

RM40 - Incall
RM50 - Outcall Kawasan Sungai Petani

Pakej B: Urutan Tradisional Badan + Batin

RM50 - Incall
RM60 - Outcall Kawasan Sungai Petani

**Outcall ke kawasan seperti Alor Star, Changlun, Jitra dan lain-lain pada waktu cuti mingguan..

Salam Sejahtera ladies and gentlement, boys and girl

First of all, I would like to take this opportunities to thanks to all my customer for supporting me along the week of promotion. This promotion week has been attract many customers.

Due to demand from my customer, so that I would like to extend the promotion until the end of this year. A good news to all of you are after the Malay Raya celebration, my service is not only limited to out call only, but will also accept in call to Taman Batik, Sungai Petani.(Drop me a message or call if you don't know where is the location.. )

Massage Service Charges are as follow:


Pakej A: Full Body Traditional Massage

RM40 - Incall
RM50 - Outcall Sungai Petani Area

Pakej B: Full Body Traditional + Manhood Massage 
RM50 - Incall
RM60 - Outcall Sungai Petani Area

** Outcall to Alor star, Changlun, Jitra and other area available on weekend.


Operation Hour / Waktu Operasi : 7.00PM - 11.00 PM (Weekdays), 
                                                                9.00AM - 11.00PM (Weekends)
                     
                           "Now Everyone Can Massage"


Monday, 13 August 2012

PrOmO PrOmO PrOmO

Sempena minggu akhir bulan Ramadhan ini, saya mengambil kesempatan untuk memohon maaf ke atas segala kesalahan atau kesilapan yang sy lakukan ketika mengurut..

Untuk yang pernah massage dengan saya, Terima Kasih diucapkan, untuk yang belum merasai lagi, anda dialu-alukan...

Jadi, Sempena minggu akhir Bulan Ramadhan ini, Promosi diskaun sehingga 40%, siapa cepat dia dapat... :)

Pakej A: Urutan Tradisional Badan Sahaja

Urutan Selama Sejam 15 Min menggunakan minyak baby.
Harga Biasa = RM50.00, Sekarang = RM35.00

Pakej B: Urutan Tradisional Badan + Batin

Urutan Selama Sejam 30 Min menggunakan minyak baby untuk urutan badan, manakala urutan batin menggunakan minyak belacak.
Harga Biasa = RM60.00, Sekarang = RM40.00

Pakej C: Urutan Batin Sahaja

Urutan Selama 30Min menggunakan minyak belacak.
Harga Biasa = RM30, sekarang = RM20.00

PROMOSI SEHINGGA 18 OGOS, 2012 SAHAJA... Selepas itu Harga Biasa ler Bro... :)

**Outcall ke tempat luar dari Sungai Petani akan dikenakan caj pengangkutan.

Terima Kasih.


                                       "Salam Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin"


Tuesday, 7 August 2012

Berurut bantu lelaki, wanita tingkat kesejahteraan diri


Penawar terbaik hilangkan tekanan, lemah syahwat, bawa keceriaan dan seri wajah, langsingkan tubuh
TERASA sakit badan atau otot kejang pada mana-mana bahagian tubuh bukanlah perkara yang asing bagi lelaki mahu pun wanita. Apabila keadaan seperti itu berlaku, sudah tentu membuatkan diri tidak selesa dan ada kala berasa lemah serta tidak bermaya.
Ada beberapa faktor yang menyebabkan keadaan itu berlaku termasuklah teknik kerja yang salah atau berpunca daripada jenis pekerjaan dilakukan sehingga mendedahkan seseorang itu kepada risiko. Selain itu, faktor makanan juga boleh menjadi punca, manakala metabolisme yang tidak stabil turut menyebabkan seseorang itu cepat berasa letih, penat serta malas.
 
Bagi mengatasi masalah sedemikian, mengurut adalah satu daripada kaedah rawatan yang dapat membantu memberi kelegaan. Walaupun mengurut bukanlah penawar sepenuhnya kepada masalah sakit otot dan ketegangan urat, sekurang-kurangnya ia mampu mengurangkan kesakitan. Malah, amalan mengurut mampu meredakan tekanan, sekali gus membuatkan badan berasa segar dan mengurangkan lesu.

Antara pantang larang mengurut:
  • Orang yang hendak berurut tidak boleh dalam keadaan kenyang. Jika makan hidangan berat, tunggu hingga sekurang-kurang sejam.
  • Bagi wanita mengandung, urut tidak boleh dilakukan bagi tiga bulan pertama kerana boleh meningkatkan gejala morning sickness’. Urutan terhadap wanita mengandung perlu dilakukan dengan lembut dan elakkan bahagian perut.
  • Individu yang menghadapi masalah jantung tidak digalakkan mengurut kerana ia boleh meningkatkan pengaliran darah ke jantung dan menyebabkan jantung bekerja lebih keras. Ini dikhuatiri menyebabkan serangan sakit jantung.
  • Individu yang baru menjalani pembedahan tidak digalakkan mengurut kerana dikhuatiri boleh menyebabkan jahitan luka terbuka dan pendarahan dalaman atau luaran berlaku.


MaSSaGe SeRviCe


Salam sejahtera semua...Sy menjalankan perkhidmatan urutan full body..
Jika anda perlukan perkhidmatan sy anda bleh SMS atau Call sy untuk mengetahui maklumat lbih lnjut...
Tukang Urut Lelaki (Chinese)...
Outcall area Sungai Petani, Kedah (Hari Biasa @ Weekdays)
Outcall area Alor Star, Jitra, Changlun, Sintok dan lain2 (Hari Mingguan @ Weekend)
Caj Tambahan akan dikenakan untuk OutCall ke Hotel-hotel 5 Star..

Package:
Urutan badan (Full Body) : RM 50 (1 Jam 15 Min)
Urutan badan (Full Body + Batin) : RM 60 (1 Jam 30 Min)

Sila Hubungi:
Terima Kasih... :)

Is - 019-4377122